Եգիպտացորենով թունդ ապուր

  • 30 ր
  • հեշտ
  • 4

Օգտագործողի գնահատականը
1 աստղ2 աստղ3 աստղ4 աստղ5 աստղ 2 ձայն, միջին գնահատական` 5-ից 4.00
Loading...Loading...

Եգիպտացորենով թունդ ապուրի բաղադրատոմս

Կարագի նրբությունը և եգիպտացորենի քաղցրությունը ստեղծում են այս ուտեստի յուրահատուկ համը:

Բաղադրամասեր

  • 1 տարրա եգիպտացորենի
  • 0,5 կարագ
  • 1 սոխ
  • 1լ արգանակ
  • 1 ճաշի գդալ ալյուր
  • Աղ, պղպեղ

Պատրաստում

  • Հալացրեք կարագը թավայում, տապակեք սոխը և ավելացրեք եգիպտացորենը: Եգիպտացորենի տարրայի հյութը խառնեք արգանակի հետ: Մի քիչ տապակեք այս բաղադրամասերը:
  • Ալյուրը խառնեք մի քանի գդալ ջրով, ավելացրեք այն սոխի և եգիպտացորենի պառնուրդին և լավ խառնեք
  • Ավելացրեք խառնուրդը արգանակին և եփեք այն 15 րոպե՝ անընդմեջ խառնելով:
  • Համեմեք աղով և պղպեղով
 

Խորհուրդներ մատուցման համար.

Մատուցեք տաք՝ մի փոքր սերուցքով, կամ մի փոքր մշկընկույզ շաղ տվեք: Կարոք եք նաև մատուցել նեխուրի մի քանի կտորներով:

 

, , , , , , ,