• 60 ր
  • հեշտ
  • 4

Օգտագործողի գնահատականը
1 աստղ2 աստղ3 աստղ4 աստղ5 աստղ (դեռ չկան գնահատականներ)
Loading...Loading...

Խոհարարի աղցանի բաղադրատոմս

"Խոհարարի աղցան" ամենից առաջ իրենից տարբեր բաղադրամասերով աղցանի թերթիկներ է ներկայացնում: Ստանդարտ բաղադրատոմսը հնարավոր է փոփոխել տարբեր ձև՝ ավելացնելով միս կամ ձուկ, կամ անգամ փոխելով մինեգրետը մայոնեզով:

Բաղադրամասեր

  • կաթնուկ
  • գազար
  • եգիպտացորեն
  • լավ եփած ձու
  • լոլիկ
  • սոխ
  • պանիր
  • ձիթապտղի յուղ
  • խաղողի քացախ
  • սխտոր
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստում

  • Լվացեք, չորացրեք և կտրատեք աղցանի թրթիկները մանր կտորների:
  • Եփեք ձուն՝ մինչև պնդանալը
  • Լոլիկները կտրատեք չորս մասի, սոխը՝ բարակ շերտերի, պանիրը՝ քառակուսի կտորների, իսկ գազարը՝ պայտիկների տեսքով:
  • Ձիթապտղի յուղը խառնեք խաղողի քացախի և ճզմած սխտորի հետ և համեմեք աղով և պղպեղով:
 

Խորհուրդներ մատուցման համար.

Տեղադրեք կտրատած պանիրն ու բանջարեղենը կաթնուկի տերևների վրա, ավելացրեք եգիպտացորեն, խառնուրդի վրա տեղադրեք ձուն՝ երկու կամ չորս մասի կիսած, և վրան լցրեք աղցանի սոուսը:

 

, , , , ,