• cooking

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով

համեղ

Տեսե՛ք, թե ինչ հեշտ է պատրաստել այս համեղ չինական կերակրատեսակը. այն շատ պարզ է: Չինական համեղ կերակրատեսակ պատրաստելու քայլ առ քայլ ուղեցույց և տեսահոլովակ-բաղադրատոմս:

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Բուլղարական պղպեղը կտրատում ենք բարակ շերտերի: Վերցնում ենք Bonduelle-ի երիտասարդ գազարը և կտրատում փոքր խորանարդների տեսքով: Սոխը կտրատում ենք կիսաշրջանաձև, իսկ սխտորը՝ մանր կտորներով:

Տապակում ենք սոխը՝ մինչև դրանց թափանցիկ դառնալը, ավելացնում ենք գազար և պղպեղ և տապակում ենք ամենը ևս մի քանի րոպե: Միևնույն ժամանակ պատրաստում ենք արևելյան արիշտան կամ սպագետտին: Լավ խառնում ենք մեր բանջարեղենը և ավելացնում ենք արիշտան: Ավելացնում ենք սխտոր և լոբի: Եվ տապակում ենք ևս 5 րոպե՝ ավելացնելով սոյայի սոուս, աղ, սև կամ կարմիր պղպեղ:

Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում ենք համեղ և առողջարար տապակած արիշտան՝ բանջարեղենով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Չինական տապակած արիշտա բանջարեղենով

, , , , , , , ,