• cooking

Ձուկ՝ Տոկյոյի ոճով

գերժամանակակից

Տեսե՛ք, թե ինչ հեշտ է պատրաստել այս համեղ ճապոնական կերակրատեսակը. այն շատ պարզ է: Ճապոնական համեղ կերակրատեսակ պատրաստելու քայլ առ քայլ ուղեցույց և տեսահոլովակ-բաղադրատոմս:

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք պղպեղը բարակ շերտերով, ավելացնում ենք մի քիչ աղ, շաղ ենք տալիս լիմոնի հյութ և պղպեղ և թողնում ենք, որ պղպեղները մարինացվեն կաթսայում: Ծաղկակաղամբը լիովին եփում ենք լիմոնի հյութի հետ, ինչպես նաև կիսով չափ եփում ենք բրինձը:

Քերում ենք 100գ պանիր: Պանրին ավելացնում ենք մայոնեզ և բրինձ: Լավ խառնում ենք: Վերցնում ենք նրբաթիթեղի շերտն ու վրան դնում ձկան ֆիլեի կտորները: Պանրի լցոնը տեղադրում ենք վերջինիս վրա և ծածկում այս ամենը նրբաթիթեղի երկրորդ շերտով: Նրբաթիթեղից պատրատում ենք գունդ, դնում ենք այն թավայի մեջ և եփում ենք 30 րոպե:

Եկե՛ք պատրաստենք քաղցր մրգահյութ գարնիրը համեմելու համար: Դրա համար վերցնում ենք ջերմակայուն Pyrex սոուսի տարրան և իր մեջ խառնում ենք հավասար քանակաությամբ շաքարավազ և ջուր: Եռացնում ենք ամենն ու եփում ևս 10 րոպե՝ մշտապես խառնելով: Լցնում ենք տաք մրգահյութը ծաղկակաղամբի վրա:

Հյութալի ձուկն ու բրինձը դնում ենք ծաղկակաղամբով լի ափսեի մեջ և զարդարում ենք դրանք թթու պղպեղով: Վայելում ենք համեղ և առողջարար ձուկը՝ Տոկյոյի ոճով՝ պատրաստված ճապոնական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Ձուկ՝ Տոկյոյի ոճով

, , , , , ,