• cooking

Կարիօկյան ֆարոֆու

առողջ

Տեսե՛ք, թե ինչ հեշտ է պատրաստել այս համեղ բրազիլական կերակրատեսակը. այն շատ պարզ է: Բրազիլական համեղ կերակրատեսակ պատրաստելու քայլ առ քայլ ուղեցույց և տեսահոլովակ-բաղադրատոմս:

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!

Կտրատում ենք դեղին և կանաչ բուլղարական պղպեղները բարակ շերտերով: Եփում ենք տավարի միսը աղի ջրում, որից հետո կտրատում ենք այն խորանարդաձև: Թավայում դնում ենք մի փոքր կարագի կտոր և տապակում ենք տավարի միսը:

Այժմ կտրատում ենք երկու հասած բանան: Տեղադրում ենք միսը ափսեում: Տապակում ենք սոխը նույն ձեթի մեջ՝ մինչև այն դառնա ոսկեգույն:

Սոխն արդեն գրեթե պատրաստ է: Լցնում ենք ձուն, ավելացնում ենք համեմունքներ և արդեն իսկ բլենդերում մանրացված եգիպտացորենը: Ձվերին ավելացնում ենք մսի կտորները, ինչպես նաև բանան և Bonduelle-ի կանաչ, կորիզազրկված ձիթապտուղ:

Այժմ ավելացնում ենք աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Այս ամենը լավ խառնում ենք, ցանում ենք եգիպտացորենի ալյուր, փակում ենք կափարիչը և թողնում ենք 5 րոպե միջին կրակի վրա:

Ձեր կարիօկյան ֆարոֆուն պատրա՛ստ է:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Կարիօկյան ֆարոֆու

, , , , , , , ,