• cooking

Թուրքական աղցան

համեղ

Տեսե՛ք, թե ինչ հեշտ է պատրաստել այս համեղ թուրքական կերակրատեսակը. այն շատ պարզ է: Թուրքական համեղ կերակրատեսակ պատրաստելու քայլ առ քայլ ուղեցույց և տեսահոլովակ-բաղադրատոմս:

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Վերցնում ենք կարմիր և կանաչ բուլղարական պղպեղները, կիսում ենք, ազատվում սերմերից և ցողուններից և հետո կտրատում: Աղի ջրում եռացնում ենք հավն ու սունկը: Ինչպես նաև ձեզ հարկավոր կլինի եփել 4 ձու:

Սոուսն աղցանի համար

Մանրացված սխտորը խառնում ենք ձիթապտղի յուղի հետ: Ավելացնում ենք քացախ, սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ և աղ: Լավ խառնում ենք: Պղպեղներին ավեկացնում ենք հովացած հավն ու սունկը: Ավելացնում ենք ձվերը, ձիթապտուղները և սոճու ընկույզները: Խառնում ենք ամենը:

Ավելացնում ենք սոուսն ու թողնում ամենը 30 րոպե սառնարանում: Մատուցում ենք որպես նախուտեստ և վայելում ենք համեղ և առողջարար թուրքական աղցանը՝ պատրաստված թուրքական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Թուրքական աղցան

, , , , , , , ,