• cooking

Արգենտինական շոգեխաշած ուտեստ՝ դդմի մեջ

առողջ

Տեսե՛ք, թե ինչ հեշտ է պատրաստել այս համեղ արգենտինյան կերակրատեսակը. այն շատ պարզ է: Արգենտինյան համեղ կերակրատեսակ պատրաստելու քայլ առ քայլ ուղեցույց և տեսահոլովակ-բաղադրատոմս:

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ!


Եգիպտացորենը լցնում ենք կլոր տարրայի մեջ և ավելացնում ենք ոսպը: Կտրում ենք կիսահասած դդումի վերին հատվածը, ազատվում ենք կորիզներից և գդալով դատարկում ենք միջուկը: Ներսից պատում ենք կարագով, ինչպես նաև պատում ենք կտրվածքի հատվածը, և դնում ջեռոց մեկ ժամով:

Մինչ մեր դդումը եփում է, մենք կկտրատենք կարտոֆիլը մեծ կտորների: Այժմ բարակ շերտերի ենք կտրատում բուլղարական պղպեղը: Մենք նաև բարակ շրջանների ենք կտրատել սոխը և մանրացրել ենք սխտորը:
Այժմ կեղևազրկում ենք լոլիկը: Դրա համար մի փոքր կտրվածք ենք անում և ավելացնում ենք եռացրած ջուր: Այժմ կեղևը շատ հեշտությամբ դուրս է բերվում: Կտրատում ենք լոլիկը խորանարդաձև:

Անջատում ենք համեմի տերևները պոչերից: Վերցնում ենք խորը թավա և տապակում ենք սոխը, սխտորը և պղպեղները՝ օգտագործելով բուսական ձեթ: Ավելացնում ենք կարտոֆիլը, լոլիկը և ծիրանը, խառնում ենք և տապակում: 5 րոպե հետո ավելացնում ենք աղ, համեմ և չաման, ինչպես նաև՝ ջուր: Հասցնում ենք եռման աստիճանի և թողնում կրակի վրա ևս 5 րոպե: Շոգեխաշած ուտեստը տեղադրում ենք դդմի մեջ, ավելացնում ենք համեմ, եգիպտացորեն և ոսպ: Այժմ շոգեխաշում ենք ևս 5-7 րոպե:

Մատուցում ենք տաք վիճակում և վայելում ենք համեղ և առողջարար արգենտինական շոգեխաշած ուտեստը՝ դդմի մեջ՝ պատրաստված արգենտինական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Արգենտինական շոգեխաշած ուտեստ՝ դդմի մեջ

, , , , , , , ,