• cooking

Աթենական ձուկ

գերժամանակակից

Տեսե՛ք, թե ինչ հեշտ է պատրաստել այս համեղ հունական կերակրատեսակը. այն շատ պարզ է: Հունական համեղ կերակրատեսակ պատրաստելու քայլ առ քայլ ուղեցույց և տեսահոլովակ-բաղադրատոմս:

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Կտրատում ենք բուլղարական պղպեղը մեծ կտորների և տապակում ենք մինչև նրանց փափկելը՝ կարագով: Ավելցանում ենք մի քիչ աղ և ափսեով կողմ ենք դնում, որպեսզի կարագը դուրս հոսա: Հարում ենք երկու հատ ձու, ավելացնում ենք մի քիչ սերուցքային պանիր և շարունակում ենք հարել:

Խառնուրդին ավելացնում ենք սպանախ և 2 գդալ ծովաբողկ: Շարունակում ենք հարել: Եկա՛վ ձկան ժամանակը: Ֆիլեի մեկ կտորը դնում ենք թավայում: Լցնում ենք սպանախով խառնուրդը ֆիլեյի վրա և ծածկում ենք այն ֆիլեի մյուս կտորով: Փաթաթում ենք ձուկը նրբաթիթեղով և եփում ենք ջեռոցում մոտ 20 րոպե:

Մատուցում ենք տաք վիճակում՝ տապակած պղպեղի հետ, և վայելում ենք համեղ և առողջարար աթենական ձուկը՝ պատրաստված հունական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Աթենական ձուկ

, , , , , , , ,