• eating

Իտալական աղցան

գեղեցիկ

Տեսե՛ք, թե ինչ հեշտ է պատրաստել այս համեղ իտալական կերակրատեսակը. այն շատ պարզ է: Իտալական համեղ կերակրատեսակ պատրաստելու քայլ առ քայլ ուղեցույց և տեսահոլովակ-բաղադրատոմս:

Դիտե՛ք հոլովակն ու պատրաստե՛ք մեզ հետ:

Վերցնում ենք Bonduelle-ի սառեցված երիտասարդ գազարն ու ավելացնում ենք եռացրած ջուր: Կողմ ենք դնում 3 րոպեով: Թողնում ենք, որ սառչի, որից հետո նոր կտրատում ենք: Կարմիր սոխը կտրատում ենք կիսաշրջանաձև և ավելացնում ենք մարինացված խնձորի քացախ և ջուր:

Միևնույն ժամանակ եկե՛ք պատրաստենք մեր անուշաբույր սոուսը: Կես բաժակ ձիթապտղի յուղին ավելացնում ենք 4 ճաշի գդալ խաղողի քացախ, մեկ թեյի գդալ շաքարավազ, մեկ թեյի գդալ մանանեխ և մեկ ժաշի գդալ չորացրած վայրի սուսամբար կամ ռեհան: Խառնում ենք այս ամենը: Կտրատում ենք նեխուրը մեծ կտորների, ավելացնում ենք գազար, սոխ և ոսպ:

Համեմում ենք այն սոուսով և վայելում ենք համեղ և առողջարար իտալակ աղցանը՝ պատրաստված իտալական ավանդական բաղադրատոմսով:

Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար բաղադրիչների ցանկը:

Իտալական աղցան

, , , , , , , ,